SWE

Nya badrumstrender från mässan Habitare 2016

22. Sep 2016

I Finland hölls nyligen årets inrednings- och designmässa Habitare 2016 där alla kunde hitta lämpliga designlösningar för sig och ta reda på aktuella nordiska inredningstrender. Badrummet är utan tvivel ett viktigt rum i varje hem.

I ett perfekt badrum känner man ren glädje av tid för en själv. Å andra sidan är badrummet ett pragmatiskt rum som helst borde förena harmonisk design med funktionell inredning.

Badrumstrend nr 1: Färgade badkar och handfat av stenmassa
Badkar framställda av färgad Xonyx-stenmassa. Badkar i stenmassa kombinerar modernt formspråk med den innovativa Solid Surface-tekniken. Det är en modern lösning som vi erbjuder — kulören för panelen kan väljas från RAL-färgkartan. Detta livar upp badrummet och ger suveräna extramöjligheter till badrumsdesign. Balteco tillhandahåller även stenhandfat i samma stil.

Varför välja ett badkar av stenmassa:

  • Varm, silkeslen yta
  • Material med lång livslängd
  • Enkel installation
  • Miljövänligt material
  • Xonyx-belagda badkarsproppar 

Badrumstrend nr 2: En utrymmessnål lösning med fasta duschväggar.
I ett mindre badrum är det bäst att montera en duschvägg, -skärm eller -hörna i badrummet. Innovativa lösningar med kvalitetsbeslag blir allt mer populära.

Badrumstrend nr 3: Utespa hemma — minipooler utomhus
Hemmaspa är ett allt mer omtyckt koncept i Norden, särskilt i Finland. En sommarstuga eller en villa kompletteras med en miniutepool med massagefunktioner som ger stället extravärde. De används även vid flerbostadshus.